Parkinsonrannekkeen erikoislääkäripalvelut ja alennetut hinnat Parkinson-potilaille koronavirusepidemian vuoksi 30.4.2020 saakka.

Koronavirusepidemia mullistaa maailman ja asettaa erityisiä haasteitä terveydenhuollolle. Luonnollisesti joudutaan priorisoimaan kiireellistä hoitoa ja vältetään fyysistä asiointia vastaanotolla. Tämän johdosta lähiviikkoina ja mahdollisesti kuukausina monien Parkinson-potilaiden vastaanottokäynnit saattavat peruuntua määrittämättömäksi ajaksi ja he voivat jäädä ilman tarvitsemaansa seurantaa.

Parkinsonranneke tarjoaa palvelua toistaiseksi normaalisti myös koronaepidemian aikana ja mahdollistaen Parkinson-potilaiden laajamittaisen ja vaikuttavan etähoidon.

Parkinsonranneke-tiimi haluaa auttaa Parkinson-potilaita näinä epävarmoina aikoina. Tämän vuoksi tarjoamme alkaen 20.3.2020 Parkinson-potilaille seuraavia palveluita 30.4.2020 asti:

  • 20.3.-30.4. välillä tilattuja Parkinsonranneke-tutkimuksia alennettuun omavastuuhintaan 269 EUR (Kela korvausten jälkeen) osamaksumahdollisuudella.* Tarjoukseen kuuluu tutkimuksen jälkeen tulosten läpikäyminen, hoidon suunnittelu ja tarvittaessa reseptien uusiminen Parkinson-asiantuntija Filip Scheperjansin 10 min. puhelinvastaanotolla. Puhelinvastaanotolla voidaan laatia myös SV3 lomake, jolla potilas voi hakea korvausta vakuutuksesta tai Kelalta. Puhelinvastaanotto tulee varata Aava lääkärikeskuksesta (puh. 010-3803838).

 

  • Ilman edeltävää Parkinsonranneke-tutkimusta tarjoamme Parkinson-asiantuntija Filip Scheperjansin 10 min puhelinvastaanottoa yli 50% alennuksella hintaan 20 EUR. Pelkän puhelinvastaanoton tarkoitus on, että potilailla on mahdollisuus saada apua akuuttiin Parkinsoniin liittyviin ongelmiinsa ja tarvittaessa reseptejä uudistettua. Mitään kokonaisvaltaista pitkäjänteistä hoitosuunnitelmaa ei pystytä pelkän puhelinvastaanoton perusteella laatimaan. Puhelinvastaanotto tulee varata Aava lääkärikeskuksesta (puh. 010-3803838). Laskutus tapahtuu Aava lääkärikeskuksen kautta.

 

Ennestään tri Scheperjansille tuntemattomien potilaiden hoidon edellytys on Kanta-palveluissa annettu suostumus potilasasiakirjojen katseluun ennen puhelinvastaanottoa. Rauhoittavia lääkkeitä tai vahvoja kipulääkkeitä ei uudisteta eikä lausuntoja laadita puhelinvastaanotolla.

Parkinsonrannekkeesta lisätietoa tästä. Tutkimus tulee potilaan toimesta tilata ensisijaisesti verkkosivujemme kautta, mikä edellyttää käyttäjätilin luomista tässä. Sisäänkirjautumisen jälkeen valitse ”Uusi tilaus” ja syötä tarvittavat tiedot. Jos haluat maksaa osamaksulla, valitse maksuvaihtoehdoista ”Jousto” ja syötä tietosi seuraavalla sivulla.

Vaihtoehtoisesti voidaan tilata Parkinsonranneke puhelimitse (puh. 050-3081860), jolloin osamaksu ei ole mahdollinen.

NeuroInnovation varaa itselleen oikeuden keskeyttää ym. tarjousaika ennenaikaisesti, jos esim. resurssit eivät riitä tilausmäärien käsittelyyn tai NeuroInnovation Oy:n henkilökunta kutsutaan ammattinsa perusteella muuhun sairaanhoitotyöhön.

Toivottavasti tämä helpottaa Parkinson-potilaiden kokemaa haittaa näinä poikkeuksellisina aikoina.

Pysykää terveinä!

Filip Scheperjans, LT
Neurologian erikoislääkäri
Toimitusjohtaja, NeuroInnovation Oy

 

*Parkinsonranneke-tutkimuksen ja puhelinvastaanoton hinta ennen Kela-korvausta on 390,50 EUR. Asiakas voi SV3-lomakkeella hakea vakuutuksesta korvausta tai Kela-korvausta 117 EUR (Parkinsonranneke-mittauksesta) + 4,50 EUR (puhelinvastaanotosta), jolloin omavastuuosuudeksi jää 269 EUR. Jos ei valita ”Jousto”-vaihtoehtoa, NeuroInnovation Oy lähettää asiakkaalle laskun tilauksen jälkeen. Toivotun tutkimusajankohdan tulee olla ennen 30.6.2020. Teknisesti epäonnistuneet mittaukset uusitaan ilman lisämaksua. Kaikkiin tilauksiin sovelletaan NeuroInnovation Oy:n sopimusehdot.