Hinnasto

Seuraava hinnasto sovelleteaan ainoastaan tilauksiin,

joissa tutkimus tehdään (yksityis)lääkärin lähetteen perusteella (Kelan SV3 lomake)

TAI

potilas tilaa Parkinsonranneke™ tutkimuksen itselleen ilman lääkärin lähetettä.

Jos potilas on lähetetty tutkimukseen julkisen sektorin toimintayksiköstä, silloin kyseisellä yksiköllä on sopimus suoraan NeuroInnovation Oy:n kanssa eikä potilaalle lähetetä laskua tutkimuksesta.

Hinnasto potilaille

Useimmat yksityiset sairauskuluvakuutukset korvaavat Parkinsonranneke™-tutkimuksen kuluja. Korvauksen edellytys on yleensä lääkärin täyttämä ja allekirjoittama SV3 lomake (tutkimuskoodi AX002). Voit ladata esitäytetyn lomakkeen tulostettavaksi heti tilauksen jälkeen ja myöhemminkin tutkimustesi listalta.

Tutkimuksen listahinta on 499 EUR. Yksityispotilaiden Parkinsonranneke™ rekisteröinnille ovat voimassa alennetut hinnat alla olevan listan mukaisesti.

Hinnat 6 vuorokauden Parkinsonranneke™ rekisteröinnille (sis. laitteen ohjelmointi annettujen lääkitystietojen mukaan, laitteen ja palautuskuoren lähettäminen maksutta, käyttöopastusta kirjallisesti ja verkosssa sekä tarvittaessa sähköpostitse tai puhelimitse, tallennettujen tietojen analysointi, neurologian erikoislääkärin lausunto ja lausunnon toimittaminen potilaalle ja hoitavalle lääkärille) ovat seuraavat:

436,- EUR 

Jos tilataan toinen rekisteröinti vuoden sisällä ensimmäisen rekisteröinnin tilauspäivästä, toisen tutkimuksen hinta on

386,- EUR

Jos tilataan kerrallaan 2 rekisteröintiä, kummankin rekisteröinnin hinta on

386,- EUR

Molemmat rekisteröinnit tulee maksaa tilauksen yhteydessä ja käyttää vuoden sisällä tilauspäivästä.

Ilmoitattehan tilauksen yhteydessä, jos haluatte tilata kerrallaan 2 tutkimusta alennuksen saamiseksi.

Tutkimustulokset ovat katsottavissa ja ladattavissa maksutta käyttäjätilin “Tutkimukseni” sivulla. Halutessanne voimme tulostaa ja lähettää tutkimustulokset postitse 10 EUR hintaan.

Tutustuttehan myös sopimusehtoihimme.

Software development services by Pineparks.com