Hinnasto

Seuraava hinnasto sovelleteaan ainoastaan tilauksiin,

joissa tutkimus tehdään (yksityis)lääkärin lähetteen perusteella (Kelan SV3 lomake)

TAI

potilas tilaa Parkinsonranneke™ tutkimuksen itselleen ilman lääkärin lähetettä.

Jos potilas on lähetetty tutkimukseen julkisen sektorin toimintayksiköstä, silloin kyseisellä yksiköllä on sopimus suoraan NeuroInnovation Oy:n kanssa eikä potilaalle lähetetä laskua tutkimuksesta.

Hinnasto potilaille

Potilaille on mahdollista hakea Parkinsonranneke™ tutkimuksesta Kela-korvausta. Kela korvauksen saamisen edellytys on lääkärin täyttämä ja allekirjoittama SV3 lomake (tutkimuskoodi AX002). Esitäytetyn lomakkeen voi tulostaa tilauksen vahvistussivulta tai omien tutkimusten listalta. Lomake tulee toimittaa NeuroInnovation Oy:lle viimeistään silloin, kun Parkinsonranneke™ palautetaan. Voimme avustaa lomakkeen täyttämisessä. Korvausta tulee hakea Kelalta jälkikäteen. NeuroInnnovation Oy palauttaa korvauksen saamiseksi tarvittavan SV3 lomakkeen täytettynä potilaalle.

Potilas voi tilata tutkimuksen itselleen myös ilman lääkärin lähetettä mutta silloin Kela korvausta ei voi saada.

Tutkimuksen listahinta on 499 EUR. Yksityispotilaiden Parkinsonranneke™ rekisteröinnille ovat voimassa alennetut hinnat alla olevan listan mukaisesti.

Hinnat 6 vuorokauden Parkinsonranneke™ rekisteröinnille (sis. laitteen ohjelmointi annettujen lääkitystietojen mukaan, laitteen ja palautuskuoren lähettäminen maksutta, käyttöopastusta kirjallisesti ja verkosssa sekä tarvittaessa sähköpostitse tai puhelimitse, tallennettujen tietojen analysointi, neurologian erikoislääkärin lausunto ja lausunnon toimittaminen potilaalle ja hoitavalle lääkärille) ovat seuraavat:

319,- EUR (sis. 117 EUR Kela korvauksen, hinta ennen Kela korvausta on 436,- EUR)

Jos tilataan toinen rekisteröinti vuoden sisällä ensimmäisen rekisteröinnin tilauspäivästä, toisen tutkimuksen hinta on

269,- EUR (sis. 117 EUR Kela korvauksen, hinta ennen Kela korvausta on 386,- EUR)

Jos tilataan kerrallaan 2 rekisteröintiä, kummankin rekisteröinnin hinta on

269,- EUR (sis. 117 EUR Kela korvauksen, hinta ennen Kela korvausta on 386,- EUR. Huom, korvauksen saamiseksi tarvitaan SV3 lomake kummallekin tutkimukselle.)

Molemmat rekisteröinnit tulee maksaa tilauksen yhteydessä ja käyttää vuoden sisällä tilauspäivästä.

Ilmoitattehan tilauksen yhteydessä, jos haluatte tilata kerrallaan 2 tutkimusta alennuksen saamiseksi.

Tutkimustulokset ovat katsottavissa ja ladattavissa maksutta käyttäjätilin ”Tutkimukseni” sivulla. Halutessanne voimme tulostaa ja lähettää tutkimustulokset postitse 10 EUR hintaan.

Tutustuttehan myös sopimusehtoihimme.